2020-11-25

Tarjáni Képek

Fény(tény)képek Salgótarján és Nógrád (vár)megye jelenéből és múltjából. Jártamban – keltemben a világ.

Halászlé Baján

Hogy miben főzik a jó bajai halászlét? 31 a 2000 bográcsból. Nem a bogrács formája a lényeges, hanem a belevalók minősége. Hogy hogyan kell főzni a bajai halászlét ITT elolvashatod!

Az utolsó főzés 🙂 éjfél előtt még egy kiskocsmánál főzik a halászlét a vendégeknek.

Kakukktojások 🙂  Ezekben a népművészeti cserépedényekben nem halászlé főtt, gondoltak azokra is akik nem szeretik a halat, hanem BABGULYÁS 🙂 Baján a halfőző fesztiválon BABGULYÁS!!!

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás